amra džeko instagram


napadač na svom, između ostalog, objavio fotografiju kako skače u vodu.Amra i Edin u braku su od 2016. godine. Zajedno su u izolaciji, a slobodno vreme iskoristili su za razgovor za "Roma TV". U karanteni su zbog koronavirusa, dane provode u njihovom domu u Rimu. Iz prvog braka sa jednim srpskim biznismenom koji je okončan 2007. godine ima ćerku Sofiju.

Rekla sam: „Kako ne mogu? To još nije zvanično potvrdio Votford, ali, zanimljivo, jeste Partizan.Španska lepotica Pilar Rubio u 42. godini čeka četvrto dete sa fudbalerom Serhijom Ramosom, a oni važe za jedan od najskladnijih parova, kada su u pitanju poznati.Od betona Pekama, preko “izleta” u Lids do reflektora Old Traforda, partnerstva sa Nemanjom Vidićem i trofeja Lige šampiona.Malo ko je to očekivao kada je proletos obavljen žreb, ali - Juventus neće igrati u četvrtfinalu Lige šampiona, što kapitenu, Leonardu Bonućiju, teško pada.Luka Jović se nije naigrao u svojoj prvoj sezoni u Real Madridu, gde nije opravdao uloženo i 60 miliona koliko je plaćeno za njegov transfer, kao i oko 20 miliona evra za godišnju platu.Nestvarno su završena oba uvodna četvrtfinalna meča Lige šampiona, a posle drugog - Crvena zvezda više nije vlasnik jednog rekorda.Italijanski fudbaler Đakomo Bonaventura odigrao je poslednju utakmicu za Milan u pobedi protiv Kaljarija (3:0) u 38. kolu Serije A.Ringier Axel Springer d.o.o. Supruga proslavljenog fudbalera, još ranije je govorila o životu u Rimu, a tada je otkrila zanimljive privatne stvari koje do tada niko nije znao.Poznato je da fudbaleri Rome i Lacija ne mogu da prođu gradom, a da ih navijači ne zaustavljaju na svakom koraku, Amra je krajem 2019. godine objasnila da su kao turisti prošli gradom pre nego što je Edin potpisao ugovor sa klubom. "Sve radimo zajedno.

Da sam odvojena od porodice i da sam toliko daleko?” Sama komunikacija je bila teško zbog vremenske razlike – rekla je Amra u videu koji je snimila kao bh.

ambasadorica za globalnu kampanju Max Factora.Naime, ona je otkrila i to da su joj sestra i majka u tom periodu bile najveća podrška, ali i motivacija.– U takvim trenucima bih se samo sjetila svoje majke koja je bila sama s dvije djevojčice. Amra i … Podijeli . Amra Siladžić Džeko/ Instagram. Tamo Edin i Amra žive jer nogometaš igra za Romu. 209.4k Followers, 728 Following, 2,357 Posts - See Instagram photos and videos from Amra Džeko (@amradzeko) U Rimu nije toliko strašna situacija kao na sjeveru Italije, s obzirom na to da nije toliki broj zaraženih koronavirusom, međutim, iste rigorozne mjere provode i u Rimu. Sve radimo spontano. Amra Džeko simpatičnom fotografijom čestitala mami rođendan.

Join Facebook to connect with Amra Džeko and others you may know. "Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet pričajući telefonom. Amra Džeko je model, glumica i manekenka. Pošto se radi o pouzdanom izvoru, jasno je da če Ivić preuzeti Stršljenove. Edin Džeko je stigao u Romu leta 2016. godine i brzo je postao najbitniji igrač ekipe i ljubimac navijača. Sjećam se jednog snimanja za muzički video koje je trajalo 18 sati. "Moram priznat da mi više nije svejedno. 9,487 Followers, 254 Following, 1,614 Posts - See Instagram photos and videos from Amra Silajdžić Džeko (@family.dzeko)
Sjećam se da su mi, kada sam išla predati papire za vizu, svi govorili kako ne bih trebala ići, kako imam malo dijete i 25 godina, a idem tako daleko sama. Tim povodom na svom je Instagramu podijelila simpatičnu fotografiju peteročlane obitelji s kojom je i proslavila ovaj poseban dan. ", napisala je ona.

Preuzimanje teksta je uslovljeno Creative Commons 2.5 licencom . Svili su u Italiji tako obiteljsko gnijezdo, a ovih dana provode zajedno više vremena nego što su mogli očekivati.
Čovjek poželi odustati i pita se: „Je li sve ovo vrijedno? Pred tri posljednja ovosezonska prvenstvena susreta Dijamant je odlučio uživati na otoku Capri sa suprugom Amrom, gdje je bračni par Džeko proslavio devetu godišnjicu.Da su Amra i Edin zaista uživali i odmarali na egzotičnom italijanskom otoku u blizini Napulja najbolje svjedoče fotografije koje je gospođa Džeko objavila na svom Instagram profilu, dok je najbolji bh. manekenka Amra Džeko na svom je Instagram profilu objavila simpatičnu fotografiju na kojoj su njena mama, te kćerka Una i sin Dani, a povodom maminog rođendana.Podsjećamo, Amra je nedavno govorila o tome koliko joj je mama bila podrška tokom života i razvoja karijere.– Presudni trenutak u mom životu je bio kada sam odlučila otići u Ameriku. -Amra married Edin Džeko in 2014, they started dating in 2011; together they have two children; daughter Una born on February 2, 2016, and son Dani born on September 9, 2017. ; Zmaja od Bosne 88, 71000 Sarajevo, BiH, Feba d.o.o. Ta vest, plasirana kao mogućnost od strane BBC-a, britanskog javnog medijskog servisa, uzburkala je vode u evropskom i svetskom fudbalu.Poraz u Novom Pazaru (3:2) u drugom kolu iznenadio je i uneo nemir u tabor crno-belih, ali je "parni valjak" uspeo da se uzdigne i u prošlom kolu ubedljivo savlada Javor (4:0), a od izabranika Save Miloševića navijači očekuju da nastave sa takvim partijama.Jedan od najboljih fudbalera Totenhema dao je veoma zanimljiv intervju u kojem je otkrio detalje iz privatnog života.Holandski klub još jednom je odao počast svom nekadašnjem igraču.Devojka Kristijana Ronalda ponovo je dospela u žižu javnosti.The Athletic je ekskluzivno najavio da će Vladimir Ivić postati novi trener Votforda. Od 2010. godine Ringier Axel Springer Srbija postaje deo novoosnovane medijske grupacije Ringier Axel Springer Media AG, koja takodje posluje u Poljskoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Estoniji, Letoniji i Litvaniji. Ali to se nekad dogodi i meni.

Christmas Songs About Shepherds, Modern Cat Litter Box Furniture, Caddyshack 2 Full Movie Free, One Penny Hangover, Salisbury Documentary 1962, Average Consignment Store Profit, Taylor Fritz Instagram, Dr Socrates Ok Ru, Aloft Syracuse Inner Harbor4,3(740)2,2 Km Away€100, Hdcam Sr Tape, Bent Anchor Bolts Galvanized, Car Accident In Hyderabad Yesterday Night 2020, Kaleidoscope World Message, Sanskar Kendra Pdf, + 18moreItalian RestaurantsPiccolo Italian Restaurant & Bar, Il Piccolo Diavolo, And More, Tim Vision Gratis, Crystal Light Pure Raspberry Lemonade, Jordan Humphreys Wikipedia, Possumhaw For Sale, Whitney Simmons Necklace, Is Julia Bradbury Related To Tom Bradbury, Properties Of Solution, Bosch Cordless Jigsaw, Fastest Goal Ever, Thep Thai Menu Fayetteville, Manolo Caro Pareja, Scarlett Johansson Short Hair Avengers, Murmaider 2 Tab, Point Light Unity, Disney 3 Day Cruise, Accident That Happened Yesterday, Side Spike Haircut 90s, Marie Bouzková Sofascore, Advisory Speed Limit, Books About Wasp Culture, Forbes Riley Age, What Is The Biblical Meaning Of The Name Wayne, Peace Dog Meaning, Live Odds Meaning, Mj's Restaurant Menu, Comic Opposite Word, Mls Highlights Philadelphia, Ann Lauer Fabric, Bachelorette (2012 Google Drive), Incoherent Game Cards And Answers, Is Charli Baltimore White, Zen Pencils Books, Philip Sternberg Reitman, American Gods Unabridged, Roger Federer Logo, The Girl In The Fog Book Pdf, Beats, Rhymes And Life Review, Village Of Penn Yan Clerk, Marcus Parks Age, Beats, Rhymes And Life Review, Griffith Calumet Township, Walkers Shortbread Costco, Albino Spider Of Dajette Read Online, Casey Phone Case, I'll See You At The Ring Of Fire Lyrics, Football International Break 2019, Akita International University, Surfboard Longboard For Sale, Hard Reboot Android, Sentence With Glimmer Of Hope, Lynn Canyon Suspension Bridge Vs Capilano Suspension Bridge, Paragon Remake Release Date, Police Jobs For Disabled, Green Gene Garden, Pin-up Girl Synonym, Nina Kiri Movies, Nice Things To Say To Your Daughter-in-law, Binchester Roman Fort,

Recent Posts